04.10.2014

Tak for denne gang!

Overskriften taler vel sit tydelige sprog - jeg har valgt at lukke bloggen.

Jeg har gennem de sidste måneder gået over tænkt over det, og det rigtige for mig lige nu er at stoppe med at blogge. Tiden er simpelthen ikke til det længere, og jeg har taget mig selv i flere gange at have dårlig samvittighed over ikke at få blogget, eller tænke at nu skal jeg også tage mig sammen og få syet noget for det er lang tid siden jeg har vist noget frem her - og sådan skal det ikke være!
Lidt af de sidste ugers kreationer jeg aldrig har fået vist frem...


Bloggen udsprang af et behov om et kreativt fællesskab mens jeg var på barsel, behovet er der stadig, men ikke i så stort omfang, og bliver nu hovedsageligt stillet via Instagram. Jeg lader bloggen være åben, hvis der er nogen der kan blive inspireret af de ting jeg har lavet. Hvem ved om bloggen igen opstår hvis vi engang skulle være så heldige at få lov at blive forældre igen, og jeg for en kort bemærkning bliver hjemmegående.

Jeg er fortsat på Instagram under @tfransgaard, og det er her jeg viser hverdagens små indslag og kreative sysler frem. Kig endelig forbi - det kunne være så hyggeligt :)

Pas godt på jer selv og hinanden - tak for nu, det har været en fornøjelse.
PS Jeg læser selvfølgelig fortsat med rundt om i Blogland, så vi ses der ikke?


 

6 kommentarer:

 1. Kære Tina

  Jeg har nydt at læse med hos dig og se dine fine kreationer. Jeg kan godt forstå din beslutning for syning og det kreative skal drives af lysten og aldrig føles som en pligt. Jeg følger dig heldigvis på IG og håber på her at få et glimt af dine kreationer.

  God vind fremover.

  Mette

  SvarSlet
 2. Det har været en fornøjelse at følge dig og dine skønne krearier, Tina :-) Jeg er endnu ikke kommet med på IG bølgen. Men vender du tilbage på bloggen vil jeg glæde mig til at følge dig igen :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hej Tina. Tak for mange inspirerede indlæg og søde kommentarer hos mig. Vi ses jo på IG:) mvh Jane

  SvarSlet
 4. Ja, bloggen skal nemlig være sjov og hyggelig at lave og slet ikke en pligt på nogen måde. Jeg er glad for, at vi "ses" på Instagram i stedet.
  Kh Astrid

  SvarSlet
 5. Tak I skønne piger for jeres dejlige kommentarer😀 @Line du må se at komme på IG - og jer andre- vi ses der😘

  SvarSlet
 6. Øv, hvor ærgerligt, men jeg kan godt forstå dig. Det skal være sjovt, ellers dur det ikke. Tak for inspirationen! Jeg følger med på IG ;-)

  SvarSlet