15.06.2014

Raglan version 2.0

Har igen forsøgt mig med en raglan sweater til mig selv. Har tilrettet mønstret jeg anvendte her, bl.a. med hjælp fra Karen Elisabeth.Stoffet er det lækreste isoli med blød bagside fra stofdepotet 

Det har helt sikkert hjulpet på bredden og pasformen, men nu hvor jeg ser billederne kan jeg godt se at halsen stadig mangler lidt tilretning og skal gøres lidt mindre. - og det samme gælder ærmerne.
Jagten på den perfekte raglan til mig fortsætter;)


5 kommentarer:

 1. Jeg kan se, hvad du mener, men jeg synes den er vanvittig fin!

  SvarSlet
 2. Jeg synes også den klæder dig godt - måske ville det hjælpe hvis du strammed ribkanten mere - altså klipper ribkanten i en kortere længde? Alt efter hvor meget stræk der er i ribben er en tommelfingerregel, at ribben skal være 1/4 - 1/3 kortere end halshullet.
  Vi kunne godt slå os sammen op en bestilling fra Stofdepotet. Jeg har lige fået samme stof ind ad døren og planlægger at sy en bomber-agtig sweatjakke til min datter:)

  SvarSlet
 3. Ja præcis - det er også det jeg tænker. Det lyder virkelig fedt med jakken til din datter - den glæder jeg mig til at se:)

  SvarSlet
 4. Lækkert stof - og synes da det hjalp på raglanen, men halsribben mangler lige lidt tilretning (som de andre skriver, så kan tricket godt være bare at klippe den kortere - når jeg syr ribkanter tager jeg den fulde længde af stykket hvor der skal være rib og trækker 20% fra - det plejer at virke for mig)

  SvarSlet